Compte
Recherche
Catalogue
Mon Préféré
 
Panier
green tea with jasmine

Fujian Mao Feng Suprême

Vente
348-50-P
En stock: 25
5
Chine
CA$7.33
CA$7.33
CN
Origine
Chine
Asie
Niveau de caféine (mg/100g)
0
1-10
11-20
21-30
31-40
41+

Description

Le Fujian Mao Feng est l'un des dix meilleurs thés verts de Chine, et réputé dans le monde entier ; Le nôtre est d'une qualité exceptionnelle. Soigneusement récolté à haute altitude, ce thé est incroyablement riche en saveur et en antioxydants. Les feuilles sèches de ce superbe thé sont extrêmement aromatiques, longues, ondulées et vert foncé avec des feuilles pâles entremêlées. Ce thé Mao Feng produit une tasse jaune-vert de jade et une liqueur de thé savoureuse, riche, sucrée, onctueuse et végétale, aux notes de châtaigne. Notre Fujian Mao Feng Suprême est un thé vert exceptionnel à un prix modique.
Mode de préparation :
1 CAC ou 1 SACHET
200ml
80°C
2 - 3 min

Détails

Ingrédients:
Thé vert

Commentaires

par Jd Aragon
Juin 2021
[EN] Just received this blend along with others. Very smooth taste, not bitter, and actually a creamy taste when you sweeten slightly. Not that it needs it, but wanted to see how honey paired with this. Rich smell in package and it lingers while wet. Perfect for gongfu brewing
par Barbara Clark
Janvier 2020
[EN] This is a delightful, everyday tea at an affordable price. I like to brew mine strong and this tea stands up to that without becoming bitter or harsh. Lovely smooth and mellow taste - it's a keeper!
par Niall
Janvier 2019
[EN] An amazing tea that has become a part of my everyday life. Quite a subtle taste but it lingers beautifully on the roof of your mouth. Slightly sweet, quite buttery and very tasty.

I use a pinch and brew at about 75c for around 2 minutes.
par Jocelyn Traher | Blodeuyn
Décembre 2015
[EN] First steeping: 2 minutes at 175 degrees.
This Mao Feng is delightfully mellow with a buttery and delicate vegetal taste. I detect undertones of chestnut at the end of the sip, and as the cup cools there are notes of creamy water chestnut.

Second steeping: 3 minutes at 175 degrees.
The second steeping has deleveloped a lovely creaminess and has taken on more of a water chestnut undertone. There is a very slight vegetal tang at the end of the sip.