Pu'erh Vintage 20 Ans d'Âge

Pu'erh Vintage 20 Ans d'Âge

203-50-P
En stock: 18
4.7
Chine
CA$10.71
CA$10.71
CN
Origine
Chine
Asie
Niveau de caféine (mg/100g)
0
1-10
11-20
21-30
31-40
41+

Description

Notre pu'erh vintage mûr est un thé limité du début du printemps originaire de la province du Yunnan, dans le sud-ouest de la Chine. Âgé de 20 ans, notre pu'erh vintage a été soumis à une oxydation importante, donnant naissance à une liqueur de thé onctueuse et épaisse. Ces feuilles de thé ont une teneur élevée en minéraux, et la fermentation de longue durée réduit l'odeur enivrante qu'ont généralement les pu'erhs mûrs plus jeunes. Elles produisent une saveur terreuse riche et corsée aux légères notes sucrées, et une liqueur brun rougeâtre. Ce thé pu'erh vintage raffiné est maintenant excellent à la consommation.
Mode de préparation :
1 CAC or 1 SACHET
200ml / 8oz
95°C / 205F
1.5 - 3 min

Détails

Ingrédients:
Thé Pu'erh

Commentaires

par John C.
Décembre 2020
[EN] Being a newbie at loose leaf tea preparation, temps, steeping times, I’m still learning. This tea for meis really good. It is robust, strong, and multiple infusions taste great. Well worth the price.
par T.k. Padilla
Septembre 2018
[EN] Mostly stems and only bits of leaf. Can't complain for the price though. It is 20 years aged I believe and has a stout effect upon drinking.
par Samantha Throttle
Août 2018
[EN] One of the better pu-erh teas on the market at an affordable price. Has a rich, full flavor and a good, earthy tone without being overpowering. Most other pu-erh teas I've tried at this price point that have been aged as long have a slight bitterness that is difficult to overlook. This one is smooth, even when accidentally over-steeping. The repeated steeps reveal a deeper, more complex flavor for the second third and sometimes the fourth cup, then nicely mellow for a few times thereafter. This has become my staple pu-erh tea and is a good choice for an introduction to what pu-erh is all about for the novice as well as a solid, quality choice for the price-aware pu-erh drinker.
par Paul Anderson
Juillet 2018
[EN] My first pu'erh and I love this stuff. Drink it almost every evening after dinner, re steeps a few times over the course of the evening.
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